Schwalbe
Schwalbe Pro One V-Guard Tl-Easy Vouwband Hs493
Delivery in 1 / 2 Days
As low as €47.13 Regular Price €74.90

Schwalbe Pro One V-Guard Tl-Easy Vouwband Hs493

Creating Souplesse. Tubeless Easy High-End racefietsbanden. Verenigt souplesse, snelheid en controle op het hoogste niveau. De beste racefietsbanden die Schwalbe ontwikkeld heeft.

Met de nieuwste Souplesse karkas-constructie, die de Tubeless Easy-technologie op progressieve wijze integreert, is de Pro One de benchmark voor Tubeless racefietsbanden.

Geen andere band geeft de fietser zo veel controle en veiligheid als de Pro One. De rijervaring is vergelijkbaar met het soepele rijgedrag van een klassieke tube. En hij is snel. De geïntegreerde Tubeless Easy-technologie en het nieuwe ADDIX Race compound zijn een onverslaanbare combinatie voor hoge snelheden. Daarnaast blijft de Pro One te allen tijde goed controleerbaar op de snelste afdalingen, in extreme bochten, onder alle condities.

Naast het hoge beschermingslevel van de TLE-technologie beschermt het High-Tech V-Guard weefsel tegen insnijdingen en lekrijden. De TLE band is speciaal ontwikkeld voor tubeless gebruik zonder binnenband en biedt zo met afstand de beste prestaties.


Kenmerken
- Model: PRO ONE
- Type: TL-EASY
- Netto gewicht: (g) 295 bij 700x30C
- Maximale druk: (PSI) 80
- Maximale druk: (Bar) 5.5
- Schwalbe puncture protection V-Guard
- EPI: 127
- Schwalbe compound Addix Race
- Schwalbe line Evolution Line
- Schwalbe profiel: HS493
- Schwalbe skin: LiteSkin

Write Your Own Review
You're reviewing:Schwalbe Pro One V-Guard Tl-Easy Vouwband Hs493
Your Rating
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
Vragen?